Wie zijn wij?

Wat is er mooier dan wijn halen rechtstreeks bij de wijnboer vandaan? U kunt daar ruiken, proeven beoordelen en van alles vragen over die wijn. Idealer kan het niet. U moet er alleen even een flink aantal kilometers voor rijden en….. die wijnen vinden het meestal ook niet ècht fijn in uw bloedhete kofferbak op de weg terug.

Om het u iets makkelijker te maken biedt ‘WijnDijck’ u de helpende hand: U hoeft voor de mooiste wijnen niet naar Frankrijk want wij halen al die wijnen -hèèl voorzichtig- voor u naar Nederland met gespecialiseerd en geclimatiseerd transport. En heel soms komt zelfs de wijnboer zelf mee! Wij zijn gespecialiseerd in wijnen uit de Elzas, Bourgogne, Loire, Mâconnais, Beaujolais, Noord en Zuid-Rhône, Ventoux, Provence en  Languedoc-Roussillon.

WijnDijck is een activiteit van Jan Bellekom, Jaap Zijlstra, Pieter Smits, Antoine van den Burg en Hans Hessels. Na jaren van wijnenthousiasme, proeven en bezoeken aan wijnboeren hebben wij in de vorige eeuw het besluit genomen om ook voor andere wijnliefhebbers dan wijzelf bijzondere wijnen te gaan importeren.