Ferraton Père & Fils – Tain l’Hermitage

Ferraton Père & Fils - Tain l'Hermitage
Ferraton Père & Fils - Tain l'Hermitage

Het land en de mensen die het verzorgen delen dezelfde geschiedenis.Een geschiedenis die van generatie op generatie groeit. Aan de oorsprong, een man, Jean Orëns Ferraton. Vigneron, en zoon van een vigneron. Een zonovergoten streek, de Rhônevallei. Het was 1946 dat het verhaal begint. Michel, zijn zoon, erfde dezelfde passie. Hij besloot een nieuwe dimensie te geven naar de wijngaarden van zijn vader. De eerste Hermitage, Crozes-Hermitage en Saint-Joseph van Ferraton werden ter wereld gebracht. Michel Chapoutier, een goede vriend van de Ferratons, bracht zijn knowhow mee. In 1998 werden de wijngaarden omgezet in biologische wijnbouw en vervolgens gecertificeerd. Het was een gewaagde stap maar vol van innovatieve en sterke perspectieven.

Een domein gehecht aan zijn wortels, aan zijn oorsprong. Van mannen die gepassioneerd zijn, trouw aan hun erfgoed waarmee ze de identiteit Ferraton Père & Fils hebben gesmeed. Een team dat observeert en experimenteert. Altijd met het grootste respect voor de natuur. Van degenen die het land bewerken, de wijnstokken en de wijn. Een broederschap dat de wijnboeren van Maison Ferraton Père & Fils samenbrengt in een zoektocht naar bevestigde uitmuntendheid.

Voor kostbare en genereuze wijnen. Unieke getuigen van hun land en klimaat. Geboren uit een verbintenis, een belofte. Ferraton Père & Fils wordt gedragen door een motivatie en een ingebakken enthousiasme.

Klik HIER voor meer informatie.